27 / 01 / 2022


Peste 40% din copiii dispăruți sunt în grija statului. Orban, Ciolacu, Barna: voi, cei care conduceți România, auziți?

Peste 40% din copiii dispăruți din România se află în grija statului, în centrele de plasament. Acest lucru este prezentat…

De redactia , in Internațional , at 25/11/2020

Peste 40% din copiii dispăruți din România se află în grija statului, în centrele de plasament. Acest lucru este prezentat în cadrul unui raport înaintat comisiei parlamentare privind copiii dispăruți.

Este vorba despre copiii instituționalizați în centrele de plasament.

Numirile repetate pe criterii politice în asistența socială au făcut acest sistem total ineficient. Aceste departament au ajuns o vacă mulsă de partidele politice.

Barna, Ciolacu, Orban și dumneavoastră, domnule Iohanis, nu vă sună nimic când auziți că ne sunt copiii vânduți, că prin centrele de plasament se face trafic de carne vie, că acei copii sunt victime sigure?

Mulți copii ajung din centrele de plasament în mâna unor violatori și pedofili. Uneori acest lucru se face prin forță, prin constrângere, de multe ori se face prin oferirea de bonusuri materiale și financiare.

De copiii instituționalizați statul nu are grijă, ei sunt lăsați la mâna unui CARTEL politic ce are grijă doar de propriile interese.

Peste 40% din copiii dispăruți sunt în grija statului. Orban, Ciolacu, Barna: voi, cei care conduceți România, auziți?Peste 40% din copiii dispăruți din România se află în grija statului, în centrele de plasament. Acest lucru este prezentat în cadrul unui raport înaintat comisiei parlamentare privind copiii dispăruți. Este vorba despre copiii instituționalizați în centrele de plasament. Numirile repetate pe criterii politice în asistența socială au făcut acest sistem total ineficient. Aceste departament
VIDEO. Comandă: lAtrina3 să scoată AUR din peisaj. S-au panicatDespre lAtrina 3 avem cu toții deja făcută o părere, nu trebuie să ne spună alții ce credem. O televiziune nocivă plătită din banii românilor și din sumele devalizate și care erau la dispoziția fostei securități. Audiențele s-au prăbușit, nimeni nu se mai uită la TV. Sunt disperați, mulți vor trebui să plece după aceste
Dan Barna penalizat pentru absențe în parlament.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: