24 / 02 / 2024


Pentru a trece pragul electoral, USR, PMP și Forța Dreptei formează Alianța Dreapta Unită(ADU) – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 21/12/2023

USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat formarea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din 2024. Potrivit liderilor celor trei formațiuni, Alianța Dreapta Unită este „alternativa la PNL și PSD care duc România în faliment”.

Liderii celor trei partide, Cătălin Drulă, Ludovic Orban și Eugen Tomac, au prezentat proiectul politic într-o conferință de presă.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că scopul alianței nou create este de a construi o „guvernare responsabilă” care să ofere predictibilitate și onestitate:

Cătălin Drulă a mai spus că România are nevoie de această construcţie politică.

„Pesedismul a ajuns la putere în România printr-o fraudă colosală şi nemaiîntâlnită, al cărui autor este preşedintele actual, pe final de mandat, Klaus Iohannis”.

La rândul său, președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban, a spus că odată cu formarea Alianței Dreapta Unită, „speranța renaște în România”:


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii