23 / 01 / 2022


Pe listele AUR a fost ales un deputat etnic maghiar

Partidul AUR a fost acuzat de extremism, dar acest lucru nu a putut fi dovedit. Mai mult decât atât, pe…

De redactia , in Actualitate , at 11/12/2020

Partidul AUR a fost acuzat de extremism, dar acest lucru nu a putut fi dovedit.

Mai mult decât atât, pe liste au candidat și chiar s-a obținut un mandat de deputat.

Aradul va fi reprezentat de către Vasile Nagy, cetățean român de etnie maghiară.

George Simion a precizat la TVR că în AUR există toate etniile și că partidul militează pentru unire și nu separarea pe criterii etnice.

AUR se opune UDMR deoarece au ghetoizat centrul țării și au împins spre sărăcie Românii de etnie maghiară de acolo, le-a refuzat dreptul la meserii bine plătite prin toată țara.

OMS, semnal de alarmă: Pandemia încă mai are un drum lung de parcurs. Vaccinurile nu înseamnă zero COVIDResponsabilii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi-au manifestat vineri îngrijorarea faţă de o percepţie tot mai vizibilă că odată cu progresele înregistrate în conceperea vaccinurilor împotriva COVID-19 pandemia se încheie, ei avertizând că mai avem un drum lung până acolo şi în prezent în spitale ”este cum nu se poate mai greu”. ”Progresele vaccinurilor ne
George Simion răspunde acuzațiilor: Am venit să umplem golul lăsat nu doar de Vadim Tudor sau PRM, ci de toată clasa politicăGeorge Simion, liderul AUR, a răspuns în cadrul emisiunii România9 de la TVR1, la o serie de acuzații care i s-au adus după ce AUR a obținut 9% la alegerile din 6 decembrie. „Am venit să umplem golul lăsat nu doar de Vadim Tudor sau PRM, ci de toată clasa politică. Au lăsat gol și la
George Simion (AUR): E timpul să punem profesioniști la conducerea țăriiGeorge Simion (AUR) a fost invitat, alături de Florian Colceag – „antrenorul de genii”, la emisiunea România9 de la TVR1. Liderul AUR a declarat că a venit vremea ca scaunul de ministru să fie ocupat de persoane competente.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: