24 / 09 / 2021


Patru români, morți într-un accident teribil pe autostradă în Germania – oamenii se aflau în microbuz și au fost zdrobiți între două tir-uri conduse tot de români

Patru români au murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg….

De redactia , in Internațional , at 16/09/2020

Patru români au murit, astăzi, într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg. Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între două TIR-uri românești, după ce un șofer român a intrat în plin în microbuz și apoi în celălalt TIR.

Un microbuz românesc marca Opel Vivaro, în care se aflau cinci români, a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu lemn.

Potrivit presei din Germania, șoferul TIR-ului încărcat cu băuturi a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa și nu a avut timp să frâneze. De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.
Accident grav în Timiş. Doi bărbaţi au decedat după ce s-au răsturnat cu maşina
Astfel, microbuzul în care se aflau cinci români a fost spulberat din spate și împins în TIR-ul românesc încărcat cu lemn, iar impactul a fost deosebit de violent.
Martorii îngroziți au sunat la numărul de urgență, iar în scurt timp, la locul accidentului au ajuns numeroase echipaje de Poliție, ambulanțe, Pompieri și elicoptere medicale.
Din nefericire, patru dintre românii din microbuz au murit pe loc, iar al cincilea a fost grav rănit, el fiind scos abia după ce TIR-ul încărcat cu băuturi a fost tras de un utilaj.
Conform nw.de, un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în accident, însă românii au fost singurele victime.

sursa: Realitatea.net

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: