13 / 07 / 2024


Partidul dezamăgire… Scandal în USR după episodul Lasconi. Vlad Gheorghe cere demisia lui Cătălin Drulă – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/11/2023

Europarlamentarul USR, Vlad Gheorghe, l-a criticat luni pe președintele partidului Cătălin Drulă, după scandalul provocat în partid de declarațiile făcute de Elena Lasconi și a precizat că acest „haos” trebuie asumat de cineva din conducerea USR, care va trebui să demisioneze. Gheorghe a spus că USR are în prezent o „imagine boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul”.

„Cătălin Drulă, cine își asumă haosul ăsta? Cine plătește pentru bâlbâiala asta total neprofesionistă care a urmat numirii nestatutare pentru alegerile europarlamentare? Cine este responsabil pentru dezamăgirea pe care USR a provocat-o iar electoratului, pentru imaginea boțită de neprofesioniști care se joacă de-a partidul, de-a listele și candidații? Cine își pune demisia pe masă, președintele USR? Biroul Național? Gata, o postare pe pagină și schimbarea pozei de cover, asta înseamnă asumarea scandalului care ne-a adus IAR în atenția românilor, dar nu așa cum ar fi trebuit?”, a spus Vlad Gheorghe într-o postare publicată pe Facebook.

Europarlamentarul a spus că, în prezent, cine caută „USR” pe internet va găsi numai lucruri „bune”, precum „imaturitate politică”, „lipsă de viziune” sau „lipsă de comunicare”.

„Suntem partid în opoziție care NU crește în opțiunile votanților când la putere se află o alianță toxică pentru români. PSD și PNL fac zilnic câte o nenorocire, cresc taxele și impozitele, își bat joc de justiție, eșuează iar cu intrarea în Schengen și câte și mai câte, iar USR face știri doar cu scandaluri interne și procente staționare în sondaje, în cel mai bun caz. Suntem partid în opoziție care pentru prima rundă de alegeri din cel mai important an electoral pentru România vine cu o listă lansată cu scandal, modificată cu alt scandal”, a adăugat Vlad Gheorghe.

„Chiar nu vă pasă că din partidul speranță am ajuns partidul dezamăgire?! Sunteți mulțumiți când cetățenii ne numesc ”răul cel mai mic”, vă mândriți cu așa ”rezultate”? Citiți vreodată comentariile și mesajele oamenilor sau îi blocați, la fel cum faceți cu cei care vi se opun sau vă pun întrebări în interiorul partidului? Fiți foarte atenți: pe votanți nu îi puteți suspenda sau exclude, EI sunt cei care exclud USR din opțiunile de vot”, a adăugat europarlamentarul USR.

Vlad Gheorghe a mai spus că „aroganța, autosuficiența nu câștigă încrederea românilor”.

„Treziți-vă și reveniți la valorile USR, la misiunea cu care am spart blocada partidelor vechi și corupte. Asta așteaptă oamenii de la noi – vor să le dăm alternativa pe care le-am promis-o și pe care nu o mai văd acum, cu tine, Cătălin Drulă și cu cei cu care te-ai înconjurat la conducerea USR”, a spus Gheorghe.

Referindu-se la „spălatul rufelor în public”, Vlad Gheorghe și-a justificat criticile la adresa conducerii USR prin faptul că nu are „alt canal” decât Facebook,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *