22 / 06 / 2021


Parlamentarii AUR au pus umărul la modernizarea școlii din satul Aluatu, Rep. Moldova

Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor au pus mână de la mână și au sprijinit dotarea școlii din satul Aluatu, raionul…

De redactia , in Actualitate , at 12/04/2021

Parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor au pus mână de la mână și au sprijinit dotarea școlii din satul Aluatu, raionul Taraclia, Republica Moldova, cu geamuri termopan. Aflată la 116 km distanță de Chișinău, instituția este unica școală cu predare în limba, aflată într-o zonă unde sunt peste 43 de mii de vorbitori de rusă și bulgară. În anul 2018, școala a fost renovată cu sprijinul unioniștilor de peste Prut.

Senatorul Adrian Busuioc, deputatul Ciprian Ciubuc și președintele AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, au participat sâmbătă, 10 aprilie, la evenimentul de donație de geamuri termopan la școala din satul Aluatu, raionul Taraclia din Repubica Moldova.

„Am decis să mă implic în acest proiect și cu eforturi comune au fost schimbate toate geamurile din blocul central al școlii! Un exemplu concret că unirea face puterea, iar faptele bune nu cunosc granițe”, a scris senatorul AUR Andrei Busuioc pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook, Andrei Busuioc

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: