22 / 09 / 2021


Ovidiu Hurduzeu (AUR): Străinii au monopol în economia românească. Micii producători nu au nicio facilitate ca să se asocieze

Ovidiu Hurduzeu și Andrei Dîrlău, doi dintre candidații propuși de AUR pentru parlamentul României, au discutat despre importanța sprijinirii producătorilor…

De redactia , in Flux de Știri , at 04/11/2020 Etichete: ,

Ovidiu Hurduzeu și Andrei Dîrlău, doi dintre candidații propuși de AUR pentru parlamentul României, au discutat despre importanța sprijinirii producătorilor mici și mijlocii pentru economia românească.

„Nu economia corporatistă, adusă de străini ne ține în viață. Ne distruge. Micul producător și producătorii mijlocii sunt 70% din economia Germaniei, acolo fiecare mic producător face ceva pentru un produs final care poate fi pe scară mare”, explică Hurduzeu.

„Am permis străinilor să aibă monopol în multe dintre sectoarele noastre economice, de exemplu, monopolul pe care îl au supermarketurile din România. În București, un supermarket are aproape în totalitate monopol, au înghițit micile magazine”, a mai spus Ovidiu Hurduzeu.

Marele dușman al micului productăr este marea corporație care a pătruns în România și vrea să îi scoată de pe piață pe toți producătorii români. Micii producători trebuie să se unească pentru că altfel dispar.

„Dacă ajunge în Parlament, AUR va avea inițiative pentru micul producător, niciodată împotriva lui. Ne vom opune oricăror altor inițiative legislative care vor veni din partea altor partide, dacă sunt făcute pentru marea corporație în detrimenul micului producător”, au precizat cei doi candidați AUR la alegerile parlamentare.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: