27 / 05 / 2022


OSCE, alternativa Rusiei pentru trupele de pacificare ONU, pregătită să intervină în Belarus

OSCE este o instituție complet controlată de către Federația Rusă ca și alternativă la trupele pacificatoare ONU, trupe folosite de…

De redactia , in Internațional , at 29/08/2020

OSCE este o instituție complet controlată de către Federația Rusă ca și alternativă la trupele pacificatoare ONU, trupe folosite de SUA ca pretext în diferite colțuri ale lumii.

Spre exemplu în regiunea transnistreană în mod oficial OSCE este instituția ce asigură securitatea și liniștea în zonă, în realitate Federația Rusă controlează absolut totul.

Acum, ca să nu apară cumva ideea unei medieri internaționale din partea lumii occidentale, Federația Rusă se folosește de vocea OSCE pentru a putea trimite trupe în Belarus(în fapt nu dorește acest lucru ci împiedicarea trimiterii de trupe ONU). Nu se știe însă dacă acest lucru este dorit de către Lukașenko, care știe prea bine că rușii vin repede și pleacă greu.

Însă situația internă este dificilă și nu pare a se simplifica. Liderul belarus a fost văzut însoțit de gărzi de corp bine înarmate și ținând în mână o pușcă militară de asalt.

Zilele acestuia sunt numărate, mulțimea este nemulțumită și se așteaptă doar un pretext pentru ca toată situația să explodeze.

De altfel Vladimir Putin s-a exprimat și direct cu privire la această problemă: dacă situația se complică atunci Rusia va trimite trupe pacificatoare în Belarus. Cu siguranță că va face acest lucru deoarece pierderea controlului asupra acestei regiuni, după direcția occidentală a UCRAINEI, ar reprezenta un mega eșec.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: