27 / 07 / 2021


Opoziție de carton. PSD va depune moțiune împotriva Guvernului, dar amână momentul cu încă 10 zile

Distribuie acest articol! Liderul PSD Marcel Ciolacu amenință Guvernul Cîțu de câteva luni cu moțiunea de cenzură. Aceasta ar fi…

De redactia , in Opinii , at 11/06/2021

Distribuie acest articol!
Liderul PSD Marcel Ciolacu amenință Guvernul Cîțu de câteva luni cu moțiunea de cenzură. Aceasta ar fi trebuit depusă pe 14 iunie, după cele mai recente declarații, însă momentul se amână cu încă 10 zile până pe data de 24 iunie.
„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.
În schimb, moțiunea împotriva ministrului Cristian Ghinea va fi citită luni, în plenul Parlamentului. Moțiunea vizează nemulțumirea reprezentanților PSD referitoare la faptul că PNRR nu a fost dezbătut și cu celelalte formațiuni politice din Parlament. De asemenea, Opoziţia se declară nemulţumită şi de modul în care ministrul Investițiilor a reprezentat România la Bruxelles. Pesediştii critică, de asemenea, faptul că țara noastră nu a reușit să atragă fonduri pentru industria agricolă.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: