31 / 07 / 2021


Olt: PSD a obţinut 57,7% din voturi în judeţ (numărătoare paralelă parţială) | .News

sursa: wikipedia Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, duminică seara, că potrivit numărătorii paralele după centralizarea rezultatelor din 118…

De redactia , in Actualitate , at 07/12/2020

sursa: wikipedia
Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, duminică seara, că potrivit numărătorii paralele după centralizarea rezultatelor din 118 secţii de vot din cele 380 din judeţul Olt, PSD se clasează pe primul loc, cu 57,7% din voturi, iar pe locul secund este PNL, cu 16,9% din voturi, potrivit Agerpres.
Oprescu a menţionat că şi în municipiul Slatina PSD s-a situat pe primul loc în opţiunile alegătorilor, cu 46% din voturi.
„Suntem în curs de numărare paralelă a voturilor. Până în momentul de faţă, am centralizat rezultatele din 118 secţii şi PSD are 57,7% din voturi, PNL – 16,9%, USR – 7,4%, AUR – 6,3%, Pro România – 5,1%, PMP – 2,8%. Pe Slatina, unde mai avem de introdus doar patru secţii din 48, PSD a obţinut 46% din voturi, după noi este PNL cu 20% şi USR- PLUS cu 11% din voturi. În Slatina am câştigat în toate secţiile, de asemenea, am câştigat în localităţi în care nu avem primari, vorbim de oraşul Drăgăneşti-Olt, de comuna Scărişoara, de Mărunţei, Ipoteşti, Vădăstriţa”, a declarat Marius Oprescu.
Acesta a spus că PSD ar putea obţine patru mandate şi de deputat şi două de senator şi a transmis mulţumiri alegătorilor care au votat candidaţii social-democraţi.
„În acest moment ne apropiem de posibilitatea de a obţine şi al patrulea mandat de deputat, pentru că două mandate de senator şi trei de deputat sunt ca şi obţinute la aceste rezultate. Ţin să mulţumesc oltenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Este un nou vot de încredere masiv acordat organizaţiei PSD Olt”, a mai afirmat Oprescu.
În judeţul Olt au votat 135.689 de alegători (37,63%).

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: