27 / 05 / 2022


Octavian Țîcu o va susține pe Maia Sandu în cel de-al doilea tur al prezidențialelor din R. Moldova

Octavian Țîcu, președintele Partidului Unității Naționale, și-a anunțat sprijinul politic pentru candidatul proeuropean, Maia Sandu, în cel de-al doilea tur…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 06/11/2020

Octavian Țîcu, președintele Partidului Unității Naționale, și-a anunțat sprijinul politic pentru candidatul proeuropean, Maia Sandu, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. 
„Astăzi vreau să vă aduc o veste minunată. În zece zile scăpăm de Dodon. Acest lucru se poate întâmpla printr-un exercițiu simplu – de a ieși la vot! Cel mai important acum este debarcarea lui Igor Dodon, pentru că rămânerea lui înseamnă transnistrizarea și federalizarea noastră după schemele lui Kozak și ale Federației Ruse. Cel mai periculos: cu Igor Dodon vom rămâne în izolare internațională: vom fi departe de România, nu vom avea relații cu Ucraina, iar partenerii noștri europeni și americani se vor întoarce cu spatele pentru că nu poți susține un om care reprezintă direct interesele Federației Ruse (…). Nu mi-aș dori să ne trezim a doua zi după alegeri trimiși în knock out de Igor Dodon și Moscova”, a declarat liderul PUN.
Astfel, Octavian Țîcu a anunțat că a avut o întrevedere cu Maia Sandu și a făcut apel către alegătorii care l-au susținut în primul tur să iasă masiv la vot și la alegerile din 15 noiembrie și să voteze pentru candidatul pro-european „Fac un apel către cei 30.000 de alegători ai Partidului Unității Naționale să ieșim la vot și să aducem oameni care încă mai au ezitări asupra opțiunii de vot. Ne-am exprimat susținerea pentru candidatura Maiei Sandu şi am stabilit principiile de colaborare în privința acțiunilor pe care le avem de făcut în această campanie”, a punctat liderul PUN.
Amintim că pe 1 noiembrie în R. Moldova s-a desfășurat primul tur al alegerilor prezidențiale. Astfel, în urma rezultatelor obținute, candidatul pro-european Maia Sandu și actualul președinte rusofil Igor Dodon se vor duela în al doilea tur de scrutin, care va avea loc pe 15 noiembrie.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: