27 / 07 / 2021


Oana Roman a avut o copilărie dură: ”M-a bătut cu cureaua și m-a închis odată într-o cămară”

Oana Roman a fost marcată de corecțiile fizice primite de la tatăl său și chiar a avut nevoie mai târziu…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 22/06/2021

Oana Roman a fost marcată de corecțiile fizice primite de la tatăl său și chiar a avut nevoie mai târziu de terapie, intrând într-o depresie cruntă în adolescență. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani. De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai povestit Oana Roman și la Kanal D.

Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PRO TV, Oana Roman s-a destăinuit și a povestit despre cum a avut de suferit pentru micile boacăne din copilărie.

oana roman

Foto: facebook.com/oanaromanoficial

Oana Roman: ”Am avut o copilărie cu multe restricții”

Ea povestește că a avut o copilărie cu multe restricții și că a fost și pedepsită de tatăl ei,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: