23 / 01 / 2022


OAMENI NOI? Primar USR cu falsă diplomă de facultate

Alegerile au trecut, dar hoții tot au rămas. Hoții vechi, au fost schimbați pe alți hoți, mai noi. Primarul Allen…

De redactia , in Actualitate , at 10/11/2020

Alegerile au trecut, dar hoții tot au rămas. Hoții vechi, au fost schimbați pe alți hoți, mai noi.

Primarul Allen Coliban (USR) şi-a mistificat CV-ul în privinţa absolvirii Facultăţii de Automatică şi Cibernetică din Bucureşti. Nu numai că nu a absolvit-o, ba chiar a fost exmatriculat! Acuzaţiile vin din partea a doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre, care este prodecan la Facultatea amintită şi Traian Rebedea.

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma”, și-a început atacul la adresa lui Allen Coliban profesorul conferențiar Traian Rebedea, scrie newsbv.ro.

„Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din București.

COVID DA. Frica nu ne face bine. Parma într-o zi de sfârșit de toamnăIndiscutabil virusul există, tot așa cum există și cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare. Efectul placebo există. Cumva mintea dictează sănătatea corpului și reglează disfuncțiuni dacă creierul tău crede că poate face acest lucru. Dar există și efectul placebo dar pe invers. Dacă tu crezi că te vei îmbolnăvi și vei muri atunci mintea trimite comenzi greșite
Șeful DGASPC Timiș lua mită 5000 de euro ca să acorde indemnizație de handicap în falsProcurorii DNA Timișoara l-au reținut pe Laszlo Andras Lihor-Laza, șef Serviciu Evidență Drepturi Persoane cu Dizabilități în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: