01 / 08 / 2021


O tânără de 18 ani şi-a omorât mătuşa în somn, împreună cu o prietenă, pentru a-i fura din casă – BotosaniNews.ro

O tânără în vârstă de 18 ani, din Braşov, a fost reţinută şi acuzat de omor şi furt calificat, după…

De redactia , in Actualitate , at 02/12/2020

O tânără în vârstă de 18 ani, din Braşov, a fost reţinută şi acuzat de omor şi furt calificat, după ce, împreună cu o prietenă, a intrat în curtea casei mătuşii sale, a aşteptat ore în şir pentru ca femeia să doarmă, iar apoi a intrat în casă, a omorât-o şi i-a furat mai multe lucruri.
Îngrozitoarea crimă din Braşov s-a produs în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2020, atunci când tânăra de 18 ani, împreună cu prietena ei, au pus la cale un plan pentru a fura din casa unei mătuşi despre care ştiau că are mai multe bunuri pe care le-ar putea vinde pentru a face rost de bani.
Astfel, cele două au mers la casa femeii în vârstă de 73 de ani, au sărit gardul şi s-au ascuns într-o anexă din curte timp de câteva ore, până în jurul orei 03.00, pentru a fi sigure că femeia doarme.
Apoi, când au văzut că toate luminile sunt stinse, cele două tinere au intrat în casă pe un geam pe care l-au spart şi s-au descălţat.
Chiar dacă scopul era să fure mai multe lucruri de la mătuşa sa, tânăra de 18 ani s-a înarmat cu un cuţit.
Crimă îngrozitoare în Braşov, femeie ucisă de nepoata de 18 ani
“Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 2 decembrie 2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o femeie, în vârstă de 18 ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „omor” şi „furt calificat”.
La aceeaşi dată, inculpata, aflată în stare de reţinere, va fi prezentată, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.
Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în seara zilei de 30.11.2020, inculpata ante-menționată, împreună cu o altă coinculpată, s-au deplasat la domiciliul victimei din mun. Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia unde au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament precum şi din apartamentul vecin.
În jurul orei 03.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie. Cele două s-au descălţat pentru a nu face zgomot şi au sustras mai multe bunuri din sufragerie, la lumina telefonului mobil.
Apoi, inculpata propusă spre arestare s-a dus în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.
Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor.
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
Sursa: antena3

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: