20 / 09 / 2021


O româncă și fiul ei, omorâți în Bulgaria când se întorceau din vacanță

Maşină din România, izbită în plin de un TIR românesc, la Ruse. Femeia din Skoda şi un băiat de 15…

De redactia , in Internațional , at 29/07/2021

Maşină din România, izbită în plin de un TIR românesc, la Ruse.

Femeia din Skoda şi un băiat de 15 ani au murit pe loc
Accident grav de circulaţie între două vechicule din România, la Ruse, în Bulgaria. O femeie de 43 de ani şi un băiat de 15 ani au murit într-un accident care a avut loc pe Bulevardul Bulgaria din Ruse, a anunţat poliţia, citează Novinite.

După stabilirea identităţii victimelor, poliţia din Bulgaria a transmis că o femeie şi un băiat au murit într-un accident grav la Ruse. Coliziunea a avut loc cu 300 de metri înainte de o intersecţie, în condiţii normale meteo.
O maşină Skoda înregistrată în România, condusă de o femeie de 43 de ani, a făcut o întoarcere şi a fost lovită de un TIR înmatriculat în ţara noastră, condus de un şofer de 31 de ani.
Şoferiţa ar fi greşit drumul spre Varna
Conform presei bulgare, care citează poliţia, şoferiţa voia să ajungă la Varna, însă a ratat ieşirea, astfel că a ajuns pe drumul spre Sofia. Conform datelor obţinute din sistemul de navigaţie, femeia ar fi întors pe bulevard, dar nu s-a asigurat suficient şi a fost lovită de TIR.
Martorii la accident spun că şioferul TIR-ului românesc, care se afla pe prima bandă, nu a avut timp să reacţioneze şi a lovit maşina în plin. Femeia şi copilul au murit pe loc.
Presa din Bulgaria notează că această secţiune de drum este una cu mare risc de accidente în Ruse, pentru că cei care vin de pe variantă şi vor să meargă spre Sofia trebuie să vireze dreapta pe drumul principal, iar apoi imediat să schimbe benzile şi să stea pe cea mai din stânga.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: