14 / 06 / 2021


O polițistă depinde de un medicament de 5.000 de euro, lunar, pentru a trăi. Femeia, mamă a trei copii, dintre care doi adoptați, are nevoie de ajutor – BotosaniNews.ro

O polițistă din cadrul Poliției Iași are nevoie de un medicament care costă 5.000 de euro, lunar, pentru a trăi….

De redactia , in Actualitate , at 29/03/2021

O polițistă din cadrul Poliției Iași are nevoie de un medicament care costă 5.000 de euro, lunar, pentru a trăi. Mamă a trei copii, femeia nu reușește să își cumpere tratamentul și are nevoie de ajutor. Maria și Bogdan au o poveste de viață frumoasă, dar umbrită de problemele de sănătate ale femeii. Cei doi sunt polițiști la IPJ Iași și își iubesc meseria pe care o fac cu drag. Pe lângă profesia de polițist Maria îndeplinește și ”profesia” de mamă, are 3 copii minunați Elena de 17 ani, Ilie de 16 ani și Andrei Bogdan de 3 ani. Pe Elena și Ilie i-au luat în ocrotire de la un centru de plasament după ce medicii în urma mai multor analize nu au dat nicio șansă Mariei de a avea vreodată copii.
În anul 2017 Maria află că este însărcinată și așa în familia ei a sosit un nou membru Andrei Bogdan, minunea de la Dumnezeu.
Maria a fost diagnosticată, în mai 2020, cu cancer pulmonar.
” Nu pot uita acel moment când medicii l-au chemat separat pe soțul meu și i-au spus că starea mea este gravă și trebuie să mergem de urgență la Institutul Regional de Oncologie. Atunci nu am știut ce i-au spus doctorii soțului, dar din privirea lui și faptul că a venit spre mine, m-a luat în brațe și a început să plângă am înțeles că starea mea nu este una bună. Bogdan mi-a anunțat imediat familia, părinții și frații mei care au venit de îndată la spital. A fost pentru toți un șoc, îi vedeam plângând, nici nu știam cum să reacționez.”, spune femeia.
Au urmat luni de tratament, cu medicamente care au putut să o ajute pe Maria să spere la un viitor mai bun. Dar starea de bine nu s-a meținut pentru mult timp, iar Maria a început să simtă din nou rău. În martie 2021 a făcut un CT, iar medicii i-au spus că boala a progresat și că sunt metastaze osoase, hepatice, iar medicamentul necesar ar fi ,,LORLATINIB”, dar care nu este compensat în sistemul nostru sănătate. Tratamentul cu acest medicament costă în jur de 5000 euro lunar.
Și noi o putem să o ajutăm pe Maria, putem să facem o minune, iar Elena, Ilie și Andrei să poată fi lângă mama lor cât mai mult timp!
Puteți ajuta făcând donații în conturile deschise pe numele soțului Mariei, Huțanu Bogdan: RO88BRDE240SV23918402400 cont în lei, RO54BRDE240SV18523942400 cont în euro.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: