15 / 10 / 2021


O orădeancă vrea să fie consilier local în Roma. Care este povestea ei

Orădeanca Andreea Arnăutu candidează pentru o funcţie de consilier local la Primăria Romei. Femeia povesteşte într-un interviu pentru Gazetaromaneasca.com cum…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 17/09/2021

Orădeanca Andreea Arnăutu candidează pentru o funcţie de consilier local la Primăria Romei. Femeia povesteşte într-un interviu pentru Gazetaromaneasca.com cum a ajuns în faimoasa capitală, dar şi cum îşi doreşte să facă o schimbare în metropolă, care în ultimii ani este tot mai plină de gunoaie şi străzi nereparate.

Pentru românii din Italia

Alegerile locale din Italia vor avea loc în 3 şi 4 octombrie. Orădeanca Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local pentru partidul Forza Italia, de centru dreapta, al cărui preşedinte este fostul premier al Italiei, politicianul şi afaceristul Silvio Berlusconi.

În interviul acordat pentru publicaţia dedicată românilor din Italia, Arnăutu povesteşte cum a ajuns la Roma, după ce şi-a încheiat studiile la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea în 2001.

„Am venit în Italia dornică de cunoaştere. Mi-am început acest drum prin înscrierea la Facultatea de limbi şi literaturi străine, în cadrul Universităţii „La Sapienza” din Roma. Au trecut 20 de ani din acel moment, 20 de ani plini, în care am absolvit facultatea, am obţinut un masterat, mi-am început şi consolidat cariera în Marketing şi Comunicare, m-am specializat în domenii conexe, ca managementul clienţilor sau realizarea strategiilor de comunicare”, a declarat femeia.

Ea a mai explicat şi că este membră de câţiva ani în echipa PNL Diaspora, fiind preşedintele PNL pe regiunea Lazio.

Oradea, un succes 

A ales să candideze la alegerile locale din Roma pentru a reprezenta românii care s-au stabilit în capitala Italiei dar şi pentru a aduce o schimbare pentru toţi locuitorii metropolei. „Sunt mamă a doi copii. Pentru ei şi pentru copiii tuturor românilor am ca priorităţi educaţia lor, sănătatea şi siguranţa lor şi un mediu curat”, a mai spus aceasta.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: