22 / 09 / 2021


O nouă ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ: Ce se va întâmpla cu pacienții ASIMPTOMATICI, confirmați cu COVID-19 – NewsAr.ro

Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că în cursul ședinței de astăzi a Guvernului, va fi adoptată o nouă ordonanță…

De redactia , in Actualitate , at 25/10/2020

Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că în cursul ședinței de astăzi a Guvernului, va fi adoptată o nouă ordonanță de urgență care îi privește pe pacienții asipmtomatici, confirmați cu COVID-19 și pe cei simptomatici, dar fără comorbidități.
Potrivit noului act normativ, aceste persoane vor putea să fie tratate la domiciliu, dar vor fi verificate de autorități deoarece nu au voie să părăsească locuința.
„Mâine avem în şedinţa de Guvern, iar în şedinţa de Guvern vom avea o ordonanţă de urgenţă de modificare a Legii 136 în care asimptomaticii şi simptomaticii fără comorbidități vor fi trataţi la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie. O dată vor fi monitorizaţi de medicii de familie, a doua oară vor fi evaluaţi şi urmăriţi de către organele în drept pentru a rămâne la domiciliu şi a-şi putea face tratamentul, dar şi pentru a-i proteja pe ceilalţi”, a declarat ieri seara Nelu Tătaru.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: