15 / 06 / 2024


O nouă cursă aeriană din Chișinău spre Atena ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 31/10/2023

Din 3 noiembrie, compania aeriană Aegean Airlines va opera o cursă directă Atena – Chișinău, cu câte două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și vineri. Detaliile au fost discutate de Ambasadorul R. Moldova în Grecia, Andrei Popov, și directorul pe Comunicare și Marketing al Aeroportului Internațional Atena, Ioanna Papadopoulou.
„Am convenit ca pe lângă ceremonia festivă înainte de zbor, primii pasageri, oficialii prezenți și presa vor fi delectați la poarta de îmbarcare cu un mic concert al cântăreței noastre Vera Țurcanu și bandului ei Loop Station. Mâine mă voi vedea și cu conducerea Aegean și sper că până la urma vom primi aprobarea și pentru continuarea mini-concertului în zbor, la bordul aeronavei Airbus 320”, a scris ambasadorul Popov pe Facebook.
Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia. Anunțul privind lansarea cursei directe Chișinău – Atena, operată de Aegean Airlines a fost făcut la sfârșitul lunii august, în urma vizitei în Grecia a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *