27 / 07 / 2021


O nouă carte: Prințul William „l-a dat afară” pe Prințul Harry din Kensington Palace din cauza lui Meghan Markle

Prințului Harry a fost dat afară din Kensington Palace de prințul William după certuri provocate de acuzațiile că Meghan Markle…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 23/06/2021

Prințului Harry a fost dat afară din Kensington Palace de prințul William după certuri provocate de acuzațiile că Meghan Markle a persecutat personalul, se afirmă într-o nouă carte citată de Newsweek.

Relația dintre frați s-a destrămat după acuzațiile aduse de personal lui Meghan în 2018, conform biografiei regale „Battle of Brothers”, care apare în serial în ziarul britanic The Times.

Numeroși colegi i-au raportat rele tratamente secretarului pentru comunicare Jason Knauf, inclusiv femei pentru care asistentul american avea „un mare respect”. Ca urmare, William s-a certat cu Harry, dar confruntarea îndârjită care a urmat nu a eliminat tensiunile, scrie autorul Robert Lacey.

În cele din urmă, prințul William, nu fratele său, a fost cel care a decis că trebuie să înceteze conviețuirea la Kensington Palace, făcându-i pe prințul Harry și Meghan să-și instaleze un birou privat la Buckingham Palace.

Lacey a scris: „William a simțit nevoia puternică de înlăturare a lui Meghan, cu agenda ei subversivă, din operațiunile monarhiei britanice, pe care ea nu a părut s-o înțeleagă sau respecte. Cu certitudine, voia s-o îndepărteze pe Meghan pentru început din căminul în care el și fratele său trăiseră armonios ani buni într-un deceniu. Pur și simplu, William nu-i mai voia pe ea și pe Harry prin preajmă”. Și a citat un prieten care spunea: „William l-a dat afară pe Harry.”

Separarea a fost anunțată de palatele Kensington și Buckingham în martie 2019, dar Lacey afirmă că neînțelegerile se manifestau de luni de zile.

Prințul Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că relația dintre Meghan și familia regală s-au deteriorat după turneul cuplului în Australia și Pacificul de sud din toamna lui 2018.

El părea să dea de înțeles că gelozia a fost un factor,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: