26 / 02 / 2024


O fundație din Marea Britanie, donații de circa 60 mii de lire sterline pentru familiile sărmane din Republica Moldova ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 10/02/2024

Reprezentantul unei organizații de caritate din Marea Britanie a desfășurat o campanie inedită de colectare de fonduri pentru a ajuta Republica Moldova, dar și Ucraina. Este vorba despre Chris Lomas, președintele Fundației Hope4, care locuiește de câțiva ani în Chișinău și care s-a remarcat prin acțiunile sale caritabile, potrivit ziua.md.
Bărbatul a reușit să mobilizeze mii de donatori, după ce a escaladat Muntele Kilimanjaro din Africa. Gestul său a atras atenția a zeci de mii de următori, reușind astfel să colecteze aproape 60000 de lire sterline până în prezent.
Chris Lomas susține că aceste fonduri, împreună cu spijinul financiar care vine constant din Marea Britanie, vor fi folosite pentru a ajuta oamenii nevoiași, victimele traficului de persoane, dar și pe cei care suferă din cauza conflictelor și dezastrelor naturale.
El a mai anunțat că, în curând, echipa Hope4 va ajunge în Republica Moldova, și va vizita familii care au nevoie de ajutor, dar și refugiați ucraineni, pentru a le acorda susținere.
Pe 19 ianuarie 2024, echipa Hope4, a început ascensiunea de 5 zile către Vârful Uhuru și au arborat pe el drapelul Republicii Moldova.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *