05 / 07 / 2022


O fetiță de 2 ani s-a înecat în cadă. Mama ei plecase să ia un prosop. 1 minut a fost suficient pentru o tragedie

Pentru Joely Eastham-Jones 17 ianuarie era o zi ca oricare alta. La ora 16:50 aceasta își îmbăia fetița de 22…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 12/07/2021

Pentru Joely Eastham-Jones 17 ianuarie era o zi ca oricare alta. La ora 16:50 aceasta își îmbăia fetița de 22 luni în cadă, acasă, în Golful Colwyn, în nordul Țării Galilor, după ce îi pregătise cădița cu jucării și cu spumă. Când a întrebat-o pe micuță dacă vrea să iasă, aceasta i-a spus că mai vrea să se joace cu bulele de săpun. Mama și-a dat seama că nu mai are prosoape, așa că a lăsat-o pe cea mică în cadă și s-a repezit să ia unul din teancul de haine curate lăsate pe patul din dormitor. 

fetita in cada cu apa cu spuma

„I-a spus: ‘Mami merge să ia prosoape’ apoi a părăsit baia. O putea auzi pe Mia vorbind şi cântând în baia de alături. I-a strigat numele pentru a-şi confima că este bine, apoi a auzit cum o pensulă roz cu care se juca fata căzuse, lovindu-se de lateralul băii. A alergat şi a găsit-o cu faţa întinsă în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira. Avea pielea rozalie” a declarat John Gittins, medic legist, în urma spuselor mamei.

Se pare că Mia Olivia O’Sullivan s-a urcat peste despărţitorul ataşat de cadă, folosit pentru a menţine apa la un nivel adecvat, și așa a fost găsită de mama ei plutind cu faţa în jos. Joely a încercat cu disperare să-şi resusciteze fetiţa, până au ajuns echipajele de salvare, reușind să o facă să vomite. După 5 minute salvarea a ajuns și fetița a fost transportată la Spitalul Universitar Royal Stoke (RSUH) din Stoke-on-Trent. În ciuda efoturilor depuse de medici, micuţa a murit la spital a doua zi. 

Examinarea post-mortem a copilului, efectuată de Dr. Jo McPartland, patolog pediatru la Spitalul de Copii Alder Hey din Merseyside, a dezvăluit că decesul a fost cauzat de înec,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: