16 / 01 / 2022


O fată din Mehedinți a sunat la 112 să anunțe că mama ei și-a ucis doi bebeluși și i-a îngropat în curte. Ce a declarat mama

Mama a trei copii din Mehedinți este acuzată că ar fi ucis și îngropat doi bebeluși. Aceasta are două fete de 7…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 01/12/2021

Mama a trei copii din Mehedinți este acuzată că ar fi ucis și îngropat doi bebeluși. Aceasta are două fete de 7 și 15 ani și încă un copil, în vârstă de 16 ani, cu handicap. Fiica cea mare a sunat la 112 să anunțe fapta mamei. Procurorii de pe lângă Tribunalul Mehedinți s-au sesizat și au descoperit în curta casei cadavrele a doi bebeluși îngropați. Chestionată, mama a recunoscut că ea a fost cea care i-a îngropat, susținând că aceștia s-au născut morți. 

După o ceartă cu mama sa, adolescenta de 15 ani, care este olimpică la școală, a sunat la 112 și a povestit tot ceea ce știa despre faptele mamei sale. În urma denunțului, autoritățile au făcut verificări și au descoperit că povestea fetei este susținută de rămășițele celor doi copii găsite îngropate în curtea casei, la 50 de centimetri unul de celălat, unul pus într-o pungă de plastic, iar altul într-o cutie de carton. Astfel, în urmă cu trei ani aceasta susține că a născut un copil mort pe care l-a îngropat în curte, iar fapta s-a repetat și în urmă cu 1 an, când a născut un alt copil, cu care a procedat la fel, după ce s-ar fi născut mort. Femeia susține că nu a avut bani de înmormânările celor doi și a luat această decizie, de a-i îngropa în curtea caei. Totul a fost un șoc pentru apropiații familiei, care au declarat că aceasta nu ar fi dat nimic de bănuit în acest sens.

captura video cu mama care si-a ingropat copiii in curte din Mehedinti

Fiica de 15 ani a femeii este acum într-un centru de plasament unde primește îngrijire psihologică. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) nu a luat ceilalți copiii din grija femeii, pentru că aceștia sunt bine îngrijiți.

Iată ce a declarat femeia:

-Dar de ce i-aţi îngropat în curte?

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: