16 / 10 / 2021


O echipă de jucători basarabeni, campioană la minifotbal în Irlanda ~ InfoPrut

O echipă de jucători basarabeni a devenit campioană a Irlandei la minifotbal. FC Moldova Dublin este numele celei care a…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 21/09/2021

O echipă de jucători basarabeni a devenit campioană a Irlandei la minifotbal. FC Moldova Dublin este numele celei care a cucerit trofeul în faţa fostei campioane şi va reprezenta anul viitor Irlanda în Liga Campionilor, notează TVR Moldova.

Fotbaliştii originari din Republica Moldova au devenit campioni ai Irlandei, după ce au învins în finală cu 2-0 formaţia Pericoloso Waterford, deţinătoarea trofeului de anul trecut.
„Din 72 de echipe ne-am clasat pe primul loc. Deci 14 jucători moldoveni şi un lituanian au făcut ravagii pe terenurile din Irlanda”, a declarat fotbalistul Edgar Șuparschii.
Din lotul echipei, fac parte şi câţiva foşti fotbalişti profesionişti din Republica Moldova. Edgar Şuparschii a evoluat la Sfântul Gheorghe, iar Alexandru Leu la echipele Rapid Ghidichici şi Academia. Cel din urmă a fost declarat cel mai bun jucător al turneului din Irlanda.
„Sunt foarte mulţi ex-jucători veniţi din Republica Moldova pentru o viaţa mai bună. Lucrând zi de zi şi cu unele antrenamente în timpul săptămânii, unele meciuri amicale, am ajuns la turneul dat”, a mai adăugat tânărul.
Graţie acestui rezultat, echipa FC Moldova Dublin va reprezenta Irlanda în Liga Campionilor, turneu care se va desfăşura anul viitor în Slovenia.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: