16 / 10 / 2021


O doctoriță din Vâlcea, vaccinată cu ambele doze de Pfizer, a murit în izolare după ce a fost testată pozitiv la Covid-19. Femeia nu avea comorbidități. Monica Pop: Și eu am o prietenă care e la reanimare la Balș, vaccinată cu ambele doze

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 17/09/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

O doctoriță din Râmnicu Vâlcea, în vârstă de 58 de ani, care lucra la Spitalul Orășenesc Brezoi din Vâlcea, a fost găsită moartă în casă după ce se autoizolase, fiind testată pozitiv la Covid-19. Femeia era vaccinată cu ambele doze de la Pfizer, după cum s-a declarat în emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu de la Antena3. VIDEO:

Doctorița Popescu Nicolița, în vârstă de 58 de ani, vaccinată cu schema completă, și-a făcut testul pe 31 august, când a descoperit că este pozitivă la Covid, moment în care a sunat la Direcția de Sănătate și a intrat la izolare în domiciliu. Femeia și-a făcut chiar și o radiografie, iar evoluția bolii a fost relativ bună, potrivit mărturiei lui Vasile Cerbu, managerul spitalului Orășenesc Brezoi, Vâlcea.

Femeia nu mai răspundea la telefon, fapt ce a alarmat pe fratele femeii să meargă să verifice ce se întâmplă cu sora sa. Alături de colegii ei, a descoperit că femeia nu mai avea suflare.

La locuința asistentei, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, zona
Autogării Dacos, din Râmnicu Vâlcea, s-au deplasat miercuri seara, 15
septembrie, mai multe forțe de intervenție, transmite Vocea Vâlcii. A fost trimisă la fața locului și Descarcerarea, dar nu a mai
fost nevoie de ajutorul pompierilor militari, întrucât vecinii au reușit
să intre pe fereastră. Au găsit-o pe femeie moartă.

Iată ce a declarat Dr. Vasile Cerbu, managerul spitalului unde lucrase femeia:

„A fost o tragedie pentru noi a venit ca un trăsnet. Nu ne așteptam să se întâmple așa ceva. În 31 august eram la raportul de gardă și o altă colegă era puțin răcită și i-am zis să meargă să își facă testul. Și a zis că merge și ea deși nu avea niciun simptom. A făcut testul și m-a anunțat că a ieșit pozitiv. Am rămas surprins. Repetă testul și a ieșit pozitiv.

A făcut o radiografie și atunci am anunțat Direcția de Sănătate și a intrat în izolare la domiciliu. Evoluția a fost relativ bună pentru că sâmbătă am sunat-o să vedem în certare se află și dacă poate să vină pentru că marți era de gardă.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: