16 / 09 / 2021


O centură de castitate pentru bărbați poate fi spartă de hackeri lăsând utilizatorii blocați | .News

Gadget de castitate (sursa foto: Pen Test Partners via BBC) Un defect de securitate în centura de castitate hi-tech pentru…

De redactia , in Actualitate , at 07/10/2020

Gadget de castitate (sursa foto: Pen Test Partners via BBC)
Un defect de securitate în centura de castitate hi-tech pentru bărbați a făcut posibil ca hackerii să blocheze de la distanță toate dispozitivele utilizate simultan, scrie BBC. 
Gadgetul conectat la internet nu are nicio suprascriere manuală, astfel încât proprietarii ar fi putut fi nevoiți să folosească un polizor sau un tăietor pentru a se elibera de clema metalică din centura de castitate.
Aplicația centurii a fost remediată de dezvoltatorul său chinez după ce o echipă de profesioniști din domeniul securității din Marea Britanie a remarcat eroarea. Aceștia au publicat, de asemenea, și o soluție.
Pen Test Partners (PTP), are un trecut bogat în repararea unor gadgeturi complicate printre care și „jucării sexuale”. Alex Lomas, cercetător în cadrul companiei britanice, susține că marea problemă a acestor „jucării sexuale” este că dezvoltatorii se grăbesc în scoaterea produsului pe piață.
Centura de castitate Cellmate, realizată de compania Qiui, este vândută online pentru prețul de 190 de dolari.
Pen Test Partners susține că s-ar fi vândut aproximativ 40.000 de exemplare, date bazate pe adresele IP ale produsului.
Centura se conectează prin BlueTooth la telefonul care este folosit pentru mecanismul de activare și dezactivare a centurii. Însă, pentru a face asta, centura trimite semnale către un server aflat în exterior. Pen Test Partners susține că există o posibilitate de a păcăli serverul și a te conecta în numele altei persoane pentru a-i bloca centura de castitate.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: