26 / 02 / 2024


O casă de avocatură din România trece Prutul

By redactia , in Actualitate Internațional , at 09/02/2024

Casa de avocatură ONV LAW din România își extinde serviciile de consultanță pe piețele din afara granițelor, odată cu deschiderea unui birou la Chișinău, în Republica Moldova, și estimează pentru 2024 o cifră de afaceri cumulată de peste 2,5 milioane de euro, generată atât de volumul local de business, cât și de noua subsidiară, transmite Ziarul Financiar. 
„Efervescența investițiilor străine din Republica Moldova a adus o creștere de 50% a volumelor în 2022 faţă de 2021, potrivit statisticilor Băncii Naţionale a R. Moldova, iar în 2023 observăm că acestea s-au menţinut pe un trend pozitiv. Prin expertiza noastră solidă pe segmentul consultanţei internaţionale în arii precum M&A, corporate law, dar şi achiziţii publice, ne dorim să fim parte activă din dezvoltarea acestei regiuni dinamice”, spune Radu Nemeş, Managing Partner ONV LAW.
Mihail Gorincioi va coordona activitatea ONV LAW la Chişinău, iar echipa dedicată de avocaţi din Chişinău va avea rolul de a valorifica oportunităţile de investiţii străine, din sectoare precum IT, Business Process Outsourcing, automotive, retail, sectorul bancar sau industria tutunului, prin asistenţă legală pentru mediul de business din ce în ce mai efervescent din Republica Moldova.
Cu un portofoliu semnificativ de proiecte în domenii precum health & safety, HoReCa, real estate, protecţia mediului şi protecţia drepturilor şi libertăţilor omului, Mihail Gorincioi are o expertiză semnificativă în proiecte internaţionale de consultanţă pentru clienţi din diferite geografii, precum Belgia, Franţa sau SUA.
De asemena, Mihail Gorincioi este membru în Consiliul Centrului de Instruire al Avocaţilor din cadrul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, formator în domeniul Dreptului Uniunii Europene şi a facut parte din echipa de experţi ai Republicii Moldova în cadrul Consiliului Europei. Este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
„Clienţii pe care îi vom gestiona la Chişinău provin din sectoare precum cel financiar-bancar,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *