23 / 01 / 2022


O asistentă medicală în vârstă de 41 de ani a murit la două zile după ce a fost vaccinată anti-COVID în Portugalia

O asistentă medicală din Portugalia a murit la două zile după ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer,…

De redactia , in Internațional , at 07/01/2021

O asistentă medicală din Portugalia a murit la două zile după ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer, anunță Daily Mail.

Asistenta Sonia Acevedo a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului.
Mamă a doi copii, asistenta în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto.
Asistenta nu a suferit efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată.

Sonia Acevedo, în vârstă de 41 de ani, a murit „subit” acasă, în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după ce a primit injecția. Se așteaptă efectuarea unei autopsii astăzi sau cel târziu mâine.
Era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse.
„A făcut vaccinul anti-Covid-19, dar nu a avut niciun simptom. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a provocat moartea fiicei mele”, a spus tatăl ei.
Angajatorii lui Acevedo au confirmat că a fost vaccinată împotriva Covid în data de 30 decembrie și au declarat că nu au fost anunțați cu privire la vreun „efect nedorit” atunci când a fost vaccinată sau în orele următoare.
Institutul Portughez de Oncologie a declarat într-un comunicat: „În ceea ce privește moartea subită a unui asistent operațional din cadrul Institutului Portughez de Oncologie din Porto, pe 1 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație confirmă evenimentul și își exprimă regretul sincer față de familie și de prieteni, cu asigurarea că această pierdere se resimte și aici.”
În comunicat se mai spune: „Pentru explicarea cauzei decesului se vor urma procedurile obișnuite în aceste circumstanțe”.
Acevedo a lucrat la Institutul Portughez de Oncologie din Porto, o instituție de referință la nivel internațional în tratamentul și cercetarea cancerului, timp de peste 10 ani.
sursa: Mediafax

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: