19 / 06 / 2021


O adolescentă din Buzău a devenit mamă la 13 ani

O adolescentă din Buzău a născut la Spitalul de Pediatrie În dimineața zilei de 21 februarie, o adolescență de 13…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 22/02/2021

O adolescentă din Buzău a născut la Spitalul de Pediatrie

În dimineața zilei de 21 februarie, o adolescență de 13 ani și 7 luni din Buzău a născut un băiețel perfect sănătos! Fata ajunsese la la secția UPU Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău acuzând dureri abdominale, potrivit mediafax.ro. Intrase în travaliu, iar medicii nu au mai avut timp să o transfere la Maternitate, așa că aceasta a născut la Spitalul de Pediatrie. 

un bebelus in patut in dreptul ferestrei

Atât starea de sănătate a mamei, cât și cea a bebelușului este una foarte bună, însă amândoi au fost transferați imediat la Maternitatea Buzău, pentru îngrijiri de specialitate.

Poliția s-a autosesizat în acest caz și au început verificările, iar până acum s-a aflat că fata este de etnie rromă și că are un iubit – tatăl copilului. Părinții adolescenței au fost, la rândul lor, audiați și spun că nu au știut că fiica lor este însărcinată. Nu se știe încă dacă a fost sau nu act sexual constimțit, fiindcă tânăra nu a putut da încă delcaratii, însă indiferent de situație, se va întocmi un dosar penal.

Citește și: Fiica mea de 14 ani s-a uitat la filme porno, iar asta ne-a schimbat viața

România, pe locul doi în topul țărilor din UE cu cele mai multe mame adolescente

România este pe locul doi în topul țărilor din UE cu cele mai multe mame adolescente. Una din 6 adolescente care au avut un copil înainte de 15 ani va avea un al doilea copil înainte de a împlini 18 ani, arată concluziile unui studiu realizat de UNICEF. Peste 20% dintre mamele minore sunt la al doilea copil.

femeie care plange pe patul de spital

Conform datelor Institutului Naţional de Statistică,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: