16 / 01 / 2022


Novak Djokovic recunoaşte că, deşi ştia că are Covid, s-a dus la un interviu cu şedinţă foto, pentru L’Equipe 

Pentru prima oară, numărul unu în tenisul mondial, Novak Djokovic, face precizări pe marginea acuzaţiilor care i s-au adus că…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 12/01/2022

Pentru prima oară, numărul unu în tenisul mondial, Novak Djokovic, face precizări pe marginea acuzaţiilor care i s-au adus că a încălcat regulile izolării şi s-a dus la un eveniment dedicat copiilor, iar apoi la un interviu, chiar dacă era bolnav cu Covid-19. 

Într-o declaraţie publicată pe pagina sa oficială de Facebook, Novak Djokovic, aflat la Melbourne – unde se pare că va concura până la urmă la Australian Open, după ce un judecător federal i-a permis intrarea în ţară – spune că s-ar fi infectat cu virusul la un meci de baschet, dar că nu ştia că avea virusul când s-a dus să le dea premii unor copii şi când s-a pozat, fără mască, alături de aceştia. 

„Vreau mai întâi să abordez chestiunea dezinformării persistente privind activităţile mele şi participarea la evenimentele din decembrie care au precedat rezultatul meu pozitiv la testul PCR Covid. Este vorba de o dezinformare care trebuie corectată, în special pentru a linişti opinia publică în privinţa prezenţei mele în Australia”, arată Djokovic. 

El susţine că a făcut „tot posibilul pentru a asigura siguranţa fiecăruia şi am respectat obligaţiile în materie de testare”, însă continuă prin a da detalii care arată contrariul. 

„Am asistat la un meci de baschet la Belgrad pe data de 14 decembrie, după ce s-a semnalat că un oarecare număr de persoane au fost testate pozitiv la Covid-19. Deşi nu prezentau niciun simptom de Covid, eu am efectuat pe 16 decembrie un test antigen rapid, care s-a dovedit negativ, dar din prudenţă am efectuat în aceeaşi zi un test PCR oficial şi aprobat”, se arată în comunicarea semnată de Novak Djokovic, citată de Agerpres.ro. 

În următoarea zi, pe 17 decembrie, Novak Djokovic s-a dus la un eveniment de premiere a unor copii de către Asociaţia de Tenis din Belgrad,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: