19 / 06 / 2021


Noua legislație a muncii pe 2021, cu ITM Timiș și CCIAT. Ce înseamnă telemunca în pandemie?

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş și Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură, sub egida Instituţiei Prefectului Timiş, organizează un seminar de instruire privind…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 27/01/2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş și Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură, sub egida Instituţiei Prefectului Timiş, organizează un seminar de instruire privind modul concret în care trebuie aplicate noile acte normative intrate în vigoare în 2021, marți, 16 februarie 2021, de la ora 10:00.

Vor fi abordate teme precum modificări ale Codului muncii.

Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă și Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID19.

Reglementări privind securitatea și sănătatea în muncă, în mod deosebit accidentele de muncă.

Hotărârea nr. 905/2017 privind registrul general de evidență a salariaților.

Seminarul va fi susținut de: Pavel KAŞAI, inspector șef al ITM Timiș, Ileana Tomoiagă, inspector șef adjunct Relații de muncă.

Anton Francisc Szasz, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă și Natalia Enii, Expert IT

Seminarul se va organiza pe platforma ZOOM – o platformă gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet si acces la camera si microfon.

Participarea la eveniment este gratuită. Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul de mai jos: https://zoom.us/meeting/register/tJUpduirrjsjEtzWyZyhmsrXZfIT2qFyEX7f

După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Participantii trebuie să acceseze linkul primit la data şi ora seminarului. Detalii suplimentare la telefon 0372 185 285 sau e-mail amilin@cciat.ro.

Comentarii

comentarii

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: