27 / 05 / 2022


Nou record zilnic de cazuri de coronavirus în Rusia / Se introduce învățământul online | .News

Efectele coronavirusului în Rusia (sursa foto: Pikist) Rusia a înregistrat o creștere record zilnică a cazurilor de coronavirus miercuri, deoarece…

De redactia , in Actualitate , at 14/10/2020

Efectele coronavirusului în Rusia (sursa foto: Pikist)
Rusia a înregistrat o creștere record zilnică a cazurilor de coronavirus miercuri, deoarece Moscova în timp ce a introdus învățarea online pentru mulți studenți în încercarea de stopa răspândirea rapidă a virusului, informează Reuters.
Deși numărul de noi infecții a crescut constant în ultimele zile, autoritățile au declarat că nu este necesar să se impună noi restricții asupra activității economice.
Grupul de lucru pentru coronavirus din Rusia a declarat miercuri că a înregistrat 14.231 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei. În aceeași perioadă, au murit 239 de persoane, numărul de morți ridicându-se la 23.205.
Casă pentru 13 milioane de oameni, Moscova a fost zona țării cel mai afectată de pandemie, raportând miercuri peste 4.500 de infecții noi.
Serghei Sobyanin, primarul orașului, a declarat că elevii din clasa a VI-a până la a XI-a vor urma cursuri online pentru o perioadă de două săptămâni începând de luni, în timp ce elevii mai tineri vor continua să urmeze școala ca de obicei.
În ultimele două săptămâni, studenții au fost într-o vacanță menită să îi împiedice să contracteze virusul și să-l ducă acasă.
Sobyanin a spus că elevii mai în vârstă vor studia online acasă, deoarece reprezintă două treimi din copiii infectați cu virus.
„Deciziile pe care le-am luat astăzi nu sunt ușoare, ci sunt pur și simplu necesare ținând seama atât de situația epidemiologică, cât și de necesitatea ca elevii să primească o educație de calitate”, a scris pe site-ul său primarul.
Ministrul Sănătății, Mihail Murashko, a declarat că situația coronavirusului din țară a rămas extrem de tensionată și că mulți oameni nu respectă toate liniile directoare de siguranță.
De la începutul pandemiei,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: