19 / 01 / 2022


Noi dezvăluiri despre numirile politice ale PNL: Fiul unui primar a fost numit director la Ape în Sibiu | .News

Calin George, director al Apelor Române din Sibiu (Facebook) Primarul din Gura Rîului, Gheorghe Călin s-a asigurat că ambii săi…

De redactia , in Actualitate , at 28/11/2020

Calin George, director al Apelor Române din Sibiu (Facebook)
Primarul din Gura Rîului, Gheorghe Călin s-a asigurat că ambii săi băieţi au primit slujbe de director la stat. Fiul său mai mare, Gheorghe Călin (George) este directorul la Apele Române Sibiu. El a luat locul mai experimentatului Mircea Sandu Bîrs, inginer cu state vechi, scrie Sibiu Independent.
Cel de-al doilea fiu, mezinul Ioan Călin (Ioni) a ajuns director de producţie la Drumuri şi Poduri SA Sibiu, firma Consiliului Judeţean Sibiu.
George Călin, noul director al Apelor Române Sibiu a terminat Managementul Turismului la Facultatea de Ştiinţe Economice Sibiu. Este co-proprietar la o cafenea din Aeroportul Internaţional Sibiu.
Ioan Călin (Ioni) a terminat în anul 2015 Facultatea de Inginerie şi este acum director de producţie la Drumuri şi Poduri Sibiu, alături de nou numitul director general, Emilia Răcuciu, soţia primarului oraşului Sălişte.
Cazul Ovidiu Ianculescu
Libertatea a prezentat vineri probe care atestă că politizarea de la Apele Române a fost un proces extrem de amplu. Inginerul Ovidiu Ianculescu susține că cel puțin 19 directori de instituții au fost înlocuiți pentru a face loc unor oameni de la partid.
Președintele Klaus Iohannis respinge „categoric orice demers de numire în funcții publice a unor persoane care nu întrunesc condițiile cerute de lege și nu au experiență în domeniul în care sunt propuse, după ce publicația recorder.ro a publicat un reportaj privind demisia inginerului Ovidiu Ianculescu din funcția de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș deoarece „postul său era promis unui membru PNL”, după cum scrie publicația citată.
Potrivit reportajului Recorder.ro intitulat „Singur împotriva partidului. „Copile, nu te pune cu ei că te vor face praf!”, Ovidiu Ianculescu este inginer și, la numai 36 de ani, a ajuns directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: