15 / 06 / 2024


Nistorescu: PSD şi PNL ţin cu tot dinadinsul să aducă România în situaţia Greciei, în faliment naţional şi incapacitate de plată – Flux60 – Cele mai bune opinii despre cele mai importante știri din România

By editor , in Opinii , at 16/11/2023

CRITICII

noiembrie 16, 2023noiembrie 16, 2023By

Nistorescu: PSD şi PNL ţin cu tot dinadinsul să aducă România în situaţia Greciei, în faliment naţional şi incapacitate de plată

Acuzațiile lui Nistorescu la adresa PSD și PNL

Cornel Nistorescu a acuzat recent atât PSD, cât și PNL că vor să aducă România în pragul falimentului și insolvenței naționale. Acestea sunt acuzații grave care ar putea avea consecințe politice și economice semnificative pentru țară. Acesta declară că : Toți vârsnicii din România sunt înșelați electoral, și nu numai, cu promisiunea majorării pensiilor. Promisiunea majorării repetată mereu de partidele politice și transformată în subiect de presa de mincinoșii de la TV , acestea captează atenția tuturor, domină agenda publică și acoperă orice alt subiect important pentru țara noastră. De dimineața până noaptea târziu , la parlament, la guvern și pe la televiziuni se discută despre pensii. Altceva nu mai încape!, declara jurnalistul.

Cornel Nistorescu precizează că subiectul este unul strict electoral și acesta este și motivul mediatizării lui , în cazul în care ar fi fost ceva real , s-ar fi pus în aplicare în secunda doi . Acesta pare deranjat și de faptul că USR se folosește de o minciuna electorală : tăierea pensiilor speciale . Aceștia tratează diferit pensiile speciale, de unele se leagă, de unele nu. Precizând că ipocrizia emanata de USR poate ucide .
Mai aduce în atenție și minciuna lui Rareș Bogdan din campania electorală a anului 2019 , acesta declara sus și tare , ca PNL va tăia obligatoriu pensiile speciale .
Nici PSD nu a scăpat de criticile lui Nistorescu, acesta ii acuza că umflă în pene cu o lege a pensiilor pe care trebuiau să o dea de mult .
Concluzionând că toate cele trei partide : USR , PNL și PSD sunt interesate să rămînă la putere după alegerile din 2024 susțin proiectul cu riscul de a împinge țara în situația Greciei de acum cîțiva ani”, scrie Nistorescu.

 » Citeste tot articolul aici

Comentarii