02 / 08 / 2021


Nimic mai natural: Dodon anunță colaborarea cu Partidul Comunist din China ~ InfoPrut

Igor Dodon, liderul PSRM, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova. În cadrul…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 21/01/2021

Igor Dodon, liderul PSRM, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova. În cadrul discuției, fostul președinte de la Chișinău și-a exprimat intenția de a dezvolta relații mult mai strâns cu Rusia și China și a aduce în R. Moldova vaccinul chinezesc împotriva coronavirus.

„Ambele părți reiterează interesul față de reluarea negocierilor pentru semnarea Protocolului de cooperare dintre PSRM și PCC. De asemenea, am subliniat că în timpul apropiat, Partidul Socialiștilor va adopta un nou Program politic, în cadrul căruia, la capitolul politică externă va fi indicat vectorul spre Est, drept prioritar. Acest fapt va presupune dezvoltarea unor relații mult mai strânse cu Rusia, alte țări membre ale Uniunii Economice Eurasiatice și China”, a scris Dodon într-o postare pe Facebook.
În final, liderul PSRM subliniază că s-a vorbit și despre posibilitatea de obținere de către Republica Moldova a vaccinului chinezesc împotriva COVID-19, astfel ca „cetățenii noștri să poată alege de sine stătător dintr-o gamă variată ale preparatului medicamentos”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: