23 / 06 / 2021


Nicușor, Voiculescu? Transportul public în București, de la infect la FOCARE de INFECȚIE

Cetățenii se uită la televizor și pe internet, și, se întreabă cum de măsurile restrictive care se impun cetățenilor sunt…

De redactia , in Internațional , at 25/03/2021

Cetățenii se uită la televizor și pe internet, și, se întreabă cum de măsurile restrictive care se impun cetățenilor sunt atât de aberante și nu au nicio legătură cu realitatea cotidiană. Vlad Voiculescu, Raed Arafat și premierul Florin Cîțu impun cetățenilor măsuri restrictive și restrângerea programului orar pentru a ne îngrămădi pe toți în autobuze, tramvaie, metrou, mall-uri șu supermarket-uri.

Ne mai mirăm de ce explodează rata de infectare cu Covid 19. Păi cum să nu avem o rată mare de infectare când trasportul public din București este infect și cetățenii sunt obligați să se îngrămădească unul peste anul din cauza tramvaielor și autobuzelor care nu au un program orar afișat pe tabelă ca în Occident.

E atât de greu Nicușoare să faci niște schimbări mărunte? Curățenie în transportul public pentru că e plin de viruși și contagiune. O tabelă elctronică în stațiile de transport în comun, să știe și cetățeanul cât trebuie să aștepte în stație. Lucruri simple, elementare, dar cine să le implementeze pentru că voi sunteți puși numai pe ciordeală și căpătuială.

Ca să vă oferim câteva exemple de focare de infecție, tramvaiele 32, 41, autobuzele 783 și 226. Acestea sunt doar câteva exemple elocvente. Cetățenii spun că nu sunt igienizate și puse zilnic în circulație pline de mizerie, iar în unele mai și plouă prin acoperiș.

„Seara când ajung acasă cu 783 e plin de mizerie și moloz pe jos, iar dimineața când pleacă din bază autobuzele sunt le fel de mizerabile. Nu se face niciun pic de curățenie și ne aflăm în plin focar epidemiologic. Cum să nu ne îmbolnăvim de COVID când zillnic circulăm cu aceste focare de infecție, pentru că nu le putem numi autobuze, tramvaie.”, ne transmite un cetățean.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: