22 / 06 / 2021


Nicușor, spune câte MII de euro câștigi lunar, de îți permiți să critici muncitorii de la metrou

Nicușor Dan a devenit parte a camarilei politice care delapidează România la acest moment. S-a dat comanda și a început…

De redactia , in Actualitate , at 27/03/2021

Nicușor Dan a devenit parte a camarilei politice care delapidează România la acest moment. S-a dat comanda și a început și el să critice pe muncitorii de la metrou, puternic organizați într-un sindicat.

În acest sens s-au folosit de presa cumpărată cu 50.000.000 de euro. Nu mai credeți nimic din ce scriu acești torționari ai presei din România, slugi care latră la comandă politică.

Nicușor Dan a susținut că angajații de la metrou îi șantajează pe români. Este fals: muncitorii de la metrou știu să își apere drepturile iar noi trebuie să fim înțelegători cu ei și să acceptăm că nu au alte mijloace de luptă cu răul care domină România. Iar noi ar trebui să fim alături de ei și să îi ajutăm, să înțelegem că doar prin luptă vom reuși să obținem drepturile pe care le merităm.

Să ne spună Nicușor Dan câte mii de euro câștigă el lunar de își permite să critice pe cei care muncesc. Nicușor Dan câștigă câteva mii de euro, dar nu face nimic pentru acești bani. El și-a angajat o mulțime de consilieri care să îl servească în a face rău, deoarece de când a venit la conducerea capitalei nu a știut decât să blocheze și să oprească toate investițiile, inclusiv pe cele publice.

Iar acum îi acuză pe cei care muncesc, pe cei care nu fură și își cer drepturile salariale. Mecanii de la metrou nu sunt niște tâlhari, așa cum vor ei să lase impresia, sunt români muncitori care merită să își primească drepturile.

Nicușor Dan este cel care a trăit din procese prin care șantaja dezvoltatorii imobiliari din România, dar niciodată dezvoltatori străini, marea lor majoritate doar români. Ați auzit voi vreodată pe unde a muncitor Nicușor Dan? De ce se bate acest om cu românii?

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: