15 / 06 / 2024


Nicuşor Dan, după ce un autobuz a luat foc în București: „Nu ar trebui, în opinia mea, să ne impacientăm” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/12/2023

Potrivit Societății de Transport Bucureşti (STB) un autobuz a fost distrus într-un incendiu. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmatcă trebuie analizat ce a dus la acest incidentul, pentru a nu fi pusă în pericol siguranţa cetăţenilor, dar a precizat că ”nu trebuie să ne impacientăm”.

Iată ce a spus acesta: ”Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat acolo ca să nu punem în pericol oamenii. Totuşi, nu ar trebui, în opinia mea, să ne impacientăm. Sunt autobuze care circulă în Bucureşti deja de mai bine de trei ani. Deci sunt 400 de autobuze care circulă de trei ani, probabil că ele au făcut împreună de ordinul 15 milioane de kilometri”

Acesta a precizat că ”nu e normal să apară un incendiu la un autobuz în mers, dar totuşi nu este ceva care să ne îngrijoreze”.

O comisie tehnică a STB verifică cauzele defecţiunii care au dus la aprinderea motorului.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii