21 / 05 / 2022


Nicușor Dan: Alegere între Firea la Primărie sau Firea la pușcărie | .News

Nicusor Dan / sursa: facebook Nicușor Dan a ținut o conferință de presă în care a lansat declarații dure la…

De redactia , in Actualitate , at 20/09/2020

Nicusor Dan / sursa: facebook
Nicușor Dan a ținut o conferință de presă în care a lansat declarații dure la adresa contracadidatei la funcția de Primar General, Gabriela Firea.
Acesta a spus că cere votul bucureștenilor nu numai pentru a rezolva problemele orașului, ci și ”pentru ca această caracatiță infracțională să meargă acolo unde îi este locul și atrag atenția bucureștenilor, celor care vor să scape de această caracatiță infracțională, că avem alegeri într-un singur tur și orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiță, se duce implicit spre administrația PSD-Firea care a ruinat administrația.”

În conferința de presă. NIcușor Dan a cerut Primăriei să confirme că acordul care circulă în spațiul public este cel pe care l-a semnat cu familia Constanda.
”Acest act spune următoarele lucruri, spune că Primăria îi va plăti lui Constanda 18 milioane de euro, în prima jumătate a anului 2020, că Primăria Capitalei va da familiei Constanda un teren de 7000 de metri pătrați pentru stingerea a 30 milioane de euro din datorie și mai spune că, din datoria rămasă, care este undeva la 70.000 de euro, 40% o să fie plătită până la sfârșitul anului 2020. Și sunt trei elemente de ilegalitate dintre care, ultimele două sunt infracțiuni”, a Dan.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: