31 / 07 / 2021


Nicoleta, tânără româncă de 24 de ani, măcelărită cu 12 lovituri de cuțit și incendiată în Italia – asasinii, prietena româncă și iubitul ei italian

Procurorii italieni cer pedeapsa maximă pentru o româncă stabilită din Italia, care a fost complice la uciderea prietenei sale. Potrivit…

De redactia , in Internațional , at 21/01/2021

Procurorii italieni cer pedeapsa maximă pentru o româncă stabilită din Italia, care a fost complice la uciderea prietenei sale.

Potrivit oamenilor legii din peninsulă, Margareta Buffa și Carmelo Bonetta au înjunghiat-o și au incendiat-o pe Nicoletta Indelicato, o tânără româncă adoptată de o familie de italieni.

Nicoletta Indelicate
Iubitul Margaretei Buffa a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Margareta Buffa
„Închisoare pe viață și regim de carceră parțială pentru 18 luni”, este pedeapsa pe care procurorul Maria Milia o cere pentru Margareta Buffa o româncă în vârstă de 31 de ani, complice la uciderea Nicolettei Indelicato, scrie agenția de presă ANSA.
Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit, apoi a fost incendiată în luna martie 2019.
Tânăra avea 24 de ani și era originară din România, fiind adoptată de o familie de italieni.
Femeia a fost ucisă chiar de către prietena sa, Margareta Buffa, și iubitul acesteia, Carmelo Bonetta.
Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro drept despăgubire familiei victimei, potrivit publicației palermo.repubblica.it.
Bonetta le-a povestit oamenilor legii că s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta.
Italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei.
sursa: Observator Tv

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: