22 / 06 / 2024


Nicolae Ciucă i-a propus lui Nicuşor Dan să candideze la Primăria Capitalei – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 20/11/2023

Liderul Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, i-a făcut o propunere incitantă lui Nicușor Dan, sugerându-i să devină candidatul PNL în cursa pentru Primăria Capitalei. Cu toate acestea, oferta vine cu o condiție-cheie care ar putea schimba dinamica politică în București.

Nicolae Ciucă i-a propus lui Nicuşor Dan să candideze la Primăria Capitalei. Surse politice au indicat că, pentru a beneficia de sprijinul liberalilor, Nicușor Dan ar trebui să devină membru al Partidului Național Liberal. Discuțiile privind această potențială candidatură au avut loc între conducerea partidului și Nicușor Dan, având în vedere necesitatea găsirii unui candidat pentru Primăria Capitalei până în anul viitor.

În cadrul ședinței liberalilor, Nicolae Ciucă ar fi așteptat un răspuns din partea lui Nicușor Dan, însă, până în prezent, acesta nu a fost primit. Un element crucial este faptul că Nicușor Dan nu este membru al Partidului Național Liberal în acest moment.

Propunerea lui Nicolae Ciucă ar putea aduce o schimbare semnificativă în scena politică a Capitalei, iar decizia lui Nicușor Dan de a se alătura sau nu PNL va influența evoluția viitoarei campanii electorale pentru Primăria Capitalei. Cu privire la această provocare, toate privirile sunt acum îndreptate către Nicușor Dan pentru a afla cum va răspunde și care va fi următorul pas în cariera sa politică.

În discuțiile interne, Sebastian Burduja nu a refuzat o candidatură pentru Primăria Capitalei, chiar dacă în sondajele PNL are un scor de 11%. De altfel, la nivelul Bucureștiului, liberalii au un scor sub media națională, doar 15%. Ministrul le-a transmis colegilor, în discuțiile informale, că nu dorește să susțină candidatura lui Nicușor Dan pentru un nou mandat. De altfel, în primul discurs după BPN, Burduja l-a criticat pe Nicușor Dan și modul în care a administrat Bucureștiul.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *