15 / 06 / 2024


Nicolae Ciucă, despre Klaus Iohannis: „Îl voi respecta toată viața mea!” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 10/11/2023

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a detaliat ce relație are cu președintele Klaus Iohannis. Fostul premier spune că președintele Iohannis a luat decizii care au ținut România pe „calea democrației” fără să-i aducă neapărat „un plus politic” și că-l va respecta întotdeauna pentru acest lucru.

Iată ce a spus acesta: „Sunt foarte onorat de faptul că am făcut și fac parte din echipa președintelui Iohannis. L-am cunoscut în 2015, când am fost numit șef al Statului Major General. L-am respectat și îl voi respecta toată viața mea pentru modul în care a ținut calea democrației în România, pentru deciziile, și aici aș da exemplul din 2017, inclusiv pentru deciziile care nu i-au adus neapărat un plus politic, dar pentru țară a făcut ceea ce trebuie. Ca atare, indiferent în ce postură ne vom afla, sunt un om loial, voi rămâne loial cauzei și echipei.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii