19 / 06 / 2021


Neamul Românesc și Șoșoacă- încercarea PSD de a face un partid „patriotic”

Neamul Românesc, partidul eșec condus de către fostul om al PSD, Ninel Peia, este încercarea PSD de a putea lua…

De redactia , in Actualitate , at 14/02/2021

Neamul Românesc, partidul eșec condus de către fostul om al PSD, Ninel Peia, este încercarea PSD de a putea lua alături zona de naționalism mai dur.

Mișcarea a fost bine gândită dar prost aplicată. Partidul a fost îmbuibat cu foste cadre PSD precum Ninel Peia, colonelul Tobă și mulți alții.

A venit apoi imediat susținerea mediatică a România TV, Sebastian Ghiță, fugarul, fiind direct interesat de a reveni la butoane.

De altfel Ghiță a mai încercat să ducă în parlament un partid cică declarat patriotic, respectiv cel condus de Diaconu, un alt eșec politic de proporții.

Se pare că patrioții români au miros fin și s-au prins de fiecare dată. Nici nu a fost greu deoarece PSD a pus acolo niște mascote incapabile să organizeze un partid și nu conducători reali.

Între timp lucrurile s-au precipitat. Cei care i-au trimis acolo au cam dispărut din PSD și proiectul Neamul Românesc a intrat în așteptare.

Alegerile parlamentare au oferit însă o bună ocazie de care au profitat din plin. George Simion și AUR erau în luna noiembrie la aproape 6% din intențiile de vot. Atunci a lansat acest un apel la unitate pentru a strânge împreună micile partide extraparlamentare.

La acel moment nu știa nimeni de Șoșoacă și Neamul Românesc. Acum românii știu datorită AUR. Deci lumea știe de Ivanovici de la AUR și nu de AUR de la Ivanovici.

Așa că sistemul, adică cei care l-au ucis pe Ceaușescu cu o comandă venită de la Moscova, s-a infiltrat pe liste.

Ghiță și PSD jubilau la acel moment: gata, am pus mâna pe AUR. Doar că acest partid nu este condus de niște proști și s-a constat faptul că Neamul Românesc este doar o făcătură ieftină a PSD,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: