05 / 07 / 2022


Nazare a aruncat bomba: Ghinea și Cîțu au cerut o nouă amânare pentru depunerea PNRR-ului

Distribuie acest articol! Alexandrul Nazare, ministrul revocat al Finanțelor, a declarat că Guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare…

De redactia , in Actualitate , at 12/07/2021

Distribuie acest articol!
Alexandrul Nazare, ministrul revocat al Finanțelor, a declarat că Guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Potrivit acestuia, nici Cîțu și nici Ghinea n-au comunicat nimic opiniei publice. Marcel Ciolacu susține că PSD nu era informat de această amânare și îi cere explicații pe această temă ministrului Fondurilor Europene.
„A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene asupra PNRR?
A trecut fix o lună de când prim-ministrul Cîțu a anunțat că nimeni dintre cei care lucrează la PNRR nu pleacă în concediu până nu termină, iar cine greșește este concediat. Așa de bine și de susținut s-a lucrat încât rezultatul este o nouă amânare!
După cum a dezvăluit ministrul revocat al Finanțelor, guvernul Cîțu a cerut oficial o nouă amânare a depunerii PNRR, încă din 15 iunie. Însă n-a comunicat nimic opiniei publice. Românii nu mai trebuie să știe adevărul?”, se întreabă conducerea social-democrată, potrivit unui comunicat de presă.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: