23 / 09 / 2021


NASA trimite o femeie pe Lună

NASA a anunţat noi detalii despre programul Artemis care va trimite astronauţi pe Lună. Dacă planurile vor funcţiona, în 2024…

De redactia , in Internațional , at 28/09/2020

NASA a anunţat noi detalii despre programul Artemis care va trimite astronauţi pe Lună. Dacă planurile vor funcţiona, în 2024 vor păşi oameni pe Lună, pentru prima dată după 1972. De data aceasta, vor ca o femeie să-i calce pe urme lui Neil Armstrong.

Programul se numeşte Artemis şi va începe încă de anul viitor. Mai întâi va pleca o navă cu echipament ştiinţific, fără astronauţi în rachetă.

În 2023 va decola racheta cu astronauţi, care vor avea ca misiune doar să testeze puterea de navigaţie a rachetei Orion.

Abia în 2024 va pleca spre Lună echipa de astronauţi Artemis III. Misiunea va pune bazele altor expediţii către Lună şi alte planete.

Sursa: www.mediafax.ro

Nicușor a zdrobit-o pe FireaNicușor Dan a zdrobit-o pe Gabriela Firea: 47% la 39%. Clanul Firea-Pandele este alungat din București.
La adresa unui primar PNL și-au făcut viză de flotant 14 persoane2020-09-27 Cristian Hagi Lasă un comentariu         Toate cele 14 persoane au votat Reprezentanții PSD au formulat o plângere penală la adresa candidatului PNL la funcția de Primar al comunei Siliștea, Frâncu Mihai, din sat Siliștea. La adresa acestuia și-au făcut viză de flotant 14 persoane numai în ultima lună. Toate cele 14 persoane s-au
Capela Sixtină a Olteniei-Mausoleul din FiliașiFiliași este un orăsel cu oar 17.000 de locuitori, dar se poate lăuda cu o comoară arhitecturală cunoscută sub numele de Capela Sixtină a Olteniei. Este vorba de Mausoleul familiei Filisanu, familie de boieri care timp de patru secole a marcat întreagă regiune. Mausoleul familiei Filisanu se află la intrarea în cimitirul orașului , iar
Pacienți cu SARS-Cov2 – vot la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. A fost adusă urna mobilă/Videourna mobila Urna mobilă a fost adusă astăzi, în ziua alegerilor, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: