01 / 08 / 2021


NASA a descoperit o bulă uriașă creată de om care protejează Pământul de radiații / Rowan Atkinson a anunțat un nou film Mr. Bean / Ce spune Sacha Baron Cohen despre Borat 3

Rowan Atkinson a anunțat că lucrează la un nou film Mr. Bean. Faimosul actor britanic a făcut anunțul într-un interviu…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 10/01/2021

Rowan Atkinson a anunțat că lucrează la un nou film Mr. Bean. Faimosul actor britanic a făcut anunțul într-un interviu acordat Radio Times, relatând că intenționează să îl scoată de la naftalină pe cel mai faimos personaj al său într-un lungmetraj animat, proiectul aflându-se deocamdată în stadiul incipient. Dar de ce în formă animată?

„Este mai ușor pentru mine să interpretez personajul vocal decât vizual” datorită provocărilor fizice și emoționale pe care le presupune rolul, spune Atkinson. „Nu prea îmi place să îl joc. Povara responsabilității nu este plăcută. Mi se pare stresant și obositor și aștept cu nerăbdare sfârșitul acestuia”.

Atkinson a abordat și zvonurile despre o nouă serie „Blackadder”, afirmând că ar fi o misiune dificilă. „Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toții în anii ’80. Să încerci să reproduci asta după 30 de ani nu ar fi ușor”, a declarat acesta, potrivit Empire Online.


Mr. Bean (FOTO: Wenn / Profimedia)

„Monster Hunter Rise” va permite jucătorilor să călărească monștri. ​Capcom a dezvăluit în cadrul unui eveniment digital o mulțime de noi detalii despre cel mai nou titlu al francizei, unul dintre acestea fiind faptul că monștrii din joc vor putea fi călăriți. Noua abilitate va putea fi deblocată cu ajutorul caracteristicii Wyvern Riding, permițând de asemenea controlarea monștrilor și chiar organizarea de lupte între aceștia.

Sincer, noul trailer arată… bestial, acesta prezentând și o locație nouă a jocului, Insulele Frost. Monster Hunter Rise va fi lansat de Capcom pentru Nintendo Switch pe 26 martie dar până atunci compania a lansat un demo gratuit care poate fi descărcat de pe site-ul companiei pentru o perioadă limitată între 7 ianuarie și 1 februarie,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: