05 / 07 / 2022


Naivitatea a costat-o scump! O tânără i-a plătit 24.000 lei unei „tămăduitoare” în speranța că-și va „recupera” fostul iubit – BotosaniNews.ro

Naivitatea a costat-o scump pe o tânără de 24 de ani din Maramureș. Fata a plătit nu mai puțin de…

De redactia , in Actualitate , at 13/07/2021

Naivitatea a costat-o scump pe o tânără de 24 de ani din Maramureș. Fata a plătit nu mai puțin de 24 de mii lei unei așa zise tămăduitoare, în speranță că își va putea „recupera” fostul iubit. Iubitul nu s-a întors, iar tânără și-a dat seama de greșeală pe care a făcut-o și a anunțat poliția.
Tânără a apelat la tămăduitoare, după ce a găsit un anunț pe internet. Fară să stea prea mult pe gânduri aceasta a transferat imediat bani în contul individei care i-a promis ca în câteva luni se va împăca cu fostul iubit. Cu naivitate, fata a continuat să depună diverse sume de bani, timp de trei luni. 24 mii lei în total,pentru ritualuri și sfaturi.
Într-un final fata și-a dat seama că a fost păcălită. A mers la poliție, a depus o plângere și speră să își recupereze măcar o parte din bani.
Polițiștii fac acum cercetări pentru înșelăciune însă cu greu vor reuși să dea de urma individei, mai ales că aceasta a reușit să obțină banii atât de ușor din spatele unui calculator.
Sursa: Protv

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: