18 / 06 / 2021


Mugur Mihăiescu: Sunt tineri care nu mai vor să fie călcați în picioare. Toți cei care și-au pierdut locurile de muncă să iasă în stradă

Actorul Mugur Mihăiescu îi îndeamnă pe oamenii care și-au pierdut locurile de muncă să iasă în stradă pentru dreptul de…

De redactia , in Actualitate , at 30/03/2021

Actorul Mugur Mihăiescu îi îndeamnă pe oamenii care și-au pierdut locurile de muncă să iasă în stradă pentru dreptul de a trăi în libertate și pentru dreptul la muncă.

„Nu le consider proteste, cred că este o mișcare de bucurie a oamenilor din HoReCa că au primit ajutoarele de acum 6 luni. Eu cred că sunt proteste conspiraționiste, deși nu văd icoane, văd tineri”, a spus cu ironie actorul, despre protestele din marile orașe ale țării.

„N-au de ce să se mai lege acum că pupă icoane, că sunt naționaliste. Nu, sunt tineri care nu mai vor să fie călcați în picioare. Ieri la o terasă unde jucăm golf a venit poliția și jandarmeria și spuneau că ‘Ne este jenă de ceea ce facem’. Dar au șefi și pot fi imediat trași la răspundere. La București nu sunt șoșociști, auriști, pesediști, useriști, sunt oameni fără locuri de muncă majoritatea și îi rog pe toți fără locuri de muncă să vină în stradă să își apere locul de muncă. Ori facem o Miorița, luăm o lopățică și ne băgăm sub pământ, ori dacă nu dovediți că va meritați și voi liberateea. Noi ne-am luptat o dată, dovediți și voi”, a adăugat Mugur Mihăescu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: