22 / 09 / 2021


Motivul pentru care un şofer de 90 de ani a blocat un drum din Bucureşti: a uitat drumul spre casă!

O situaţie neobişnuită întâlnită de poliţiştii locali pe o stradă din Capitală: un şofer în vârstă de 90 de ani…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 01/08/2021

O situaţie neobişnuită întâlnită de poliţiştii locali pe o stradă din Capitală: un şofer în vârstă de 90 de ani a blocat o şosea şi a refuzat să mai plece de pe loc. Asta pentru că nu îşi mai amintea drumul spre casă, scrie Digi24.ro.

„Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria şi nu-şi mai aminteşte drumul”, a anunţat Poliţia Locală Bucureşti.

După ce l-au identificat, agenţii l-au însoţit pe bărbat până la domiciliu, în sectorul 5 al Capitalei. 

Întâmplarea aduce în atenţia publicului o problemă importantă: până la ce vârstă poţi conduce un autoturism astfel încât să nu pui în pericol nici viaţa ta, nici pe a altor participanţi la trafic. Specialiştii consideră că nu vârsta este neapărat relevantă, când evaluarea medicală a şoferului. Examinările ar trebui făcute eficient şi profesionist, astfel încât şoferii care primesc dreptul de a conduce să nu fie un pericol pentru ei înşişi şi pentru alţi conducători auto.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: