21 / 05 / 2022


Momentul în care doi polițiști sunt ambuscați și împușcați în mașina lor, în SUA

Doi polițiști care stăteau în mașină și patrulau în Los Angeles au fost împușcați de mai multe ori în cursul…

De redactia , in Internațional , at 13/09/2020

Doi polițiști care stăteau în mașină și patrulau în Los Angeles au fost împușcați de mai multe ori în cursul zilei de sâmbătă, relatează Fox News.

Este vorba despre o femeie de 31 de ani și de un bărbat de 24 de ani. Cei doi au reușit să anunțe prin stație că au nevoie de ajutor.

În urma împușcăturilor, amândoi au avut nevoie de operație. Cei doi au absolvit Academia de Poliție în urmă cu 14 luni.

Autoritățile au anunțat că suspectul a început pur și simplu să-i împuște pe cei doi polișiști, fără să spună nimic. Ambuscada a fost surprinsă de camerele de luat vederi și a fost distribuită pe Twitter.

Reguli pentru elevi. Tu ştii ce măsuri trebuie să respecte copilul tău la şcoală?În sala de clasă, elevii trebuie să respecte 3 reguli de bază. Prima este purtarea măştii. Aceasta trebuie să acopere atât gura cât şi nasul, pentru a reduce riscul de răspândire a virusului. A doua regulă este distanţa fizică de cel putin un metru atât între elevi cât şi între elevi şi profesor. Iar cea de-a
Momentul în care doi polițiști sunt ambuscați și împușcați în mașina lor, în SUADoi polițiști care stăteau în mașină și patrulau în Los Angeles au fost împușcați de mai multe ori în cursul zilei de sâmbătă, relatează Fox News. Este vorba despre o femeie de 31 de ani și de un bărbat de 24 de ani. Cei doi au reușit să anunțe prin stație că au nevoie de ajutor.
Scorțișoara-Benefică pentru pentru sănătate, păr și pieleScorțișoara provine din scoarța unui copac denumit Cinnamonum. Această are uleiuri esențiale, magneziu, calciu și fibre de aceea a fost untilizata de sute de ani în medicină Chineză. Scorțișoară are proprietăți benefice pentru piele,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: